Nieuwe teamnaam

Gepubliceerd op 22 oktober 2019 om 11:11

Sinds 2010 hebben wij 10 maal deelgenomen aan de Roparun. 10 fantastische deelnames waarin wij ruim € 225.000 hebben opgehaald voor het goede doel. 10 maal deelgenomen onder de naam Dordtse Klasse(n) en onder de vlag van het Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht (OPOD). Bij onze laatste deelname in 2019 was er al een geweldige inzet en betrokkenheid vanuit Hotel New York in de vorm van het gebruiken van haar relaties als ook dat wij medewerkers van Hotel New York mochten verwelkomen als teamleden.

Hotel New York heeft een enorm netwerk van relaties en gelet de eerdere fijne samenwerking hebben wij, in goed overleg met OPOD, ervoor gekozen onder een andere Roparun teamnaam verder te gaan. Met ingang van heden zal Roparun team 047 Dordtse Klasse(n) verder gaan als Roparun team 047 Hotel New York.

Wij zijn trots dat wij onder de naam van dit geweldige hotel in 2020 aan de start van de Roparun mogen staan. Bovenal rekenen wij erop, door gebruik te maken van het enorme netwerk van relaties en partners van Hotel New York, hiermee een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel van de Roparun.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb