Opstarten naar deelname 2020

Gepubliceerd op 26 juli 2019 om 11:33

Wij hebben als team een geweldige Roparun 2019 beleefd. Gezellig, geen grote pech of problemen, een prima opbrengst van ons team (bijna € 8.000) en als toetje de bekendmaking dat de Roparun 2019 een record opbrengst van € 5.626.988,79 heeft opgebracht. Moe, blij en voldaan met deze editie.

Maar is het nu dan 365 dagen wachten tot de deelname 2020? Nee, absoluut niet. Na eerst een gezellige bbq met het team ter afsluiting van de Roparun 2019 gaan we toch al aan 2020 denken. Hoe doen we dat dan?

1. Alle bestaande teamleden hebben een evaluatie ingevuld waarop zij ook kenbaar hebben kunnen maken in welke rol/functie zij voor deelname 2020 weer beschikbaar zijn. Soms zoekt een teamlid een nieuwe uitdaging in de vorm van een andere rol binnen het team, heel soms vertrekt er een teamlid naar een ander team en het kan voorkomen dat een teamlid nog niet met zekerheid kan zeggen weer beschikbaar te zijn.

2. Alle in de evaluatie genoemde plus -en minpunten bespreken wij op de eerste teamvergadering in september. Van elkaar leren, aanpassen waar nodig om 2020 nog beter te laten worden. Ook zullen de eerste fondsenwervende activiteiten bedacht en ingepland worden. Plus dat duidelijk moet worden wanneer wij uiterlijk een volledige bezetting van ons team moeten/willen hebben, want de voorbereiding en alle activiteiten maken ook onderdeel uit van deelname Roparun 2020.

3. Vanaf dan weten wij welke functies/rollen ingevuld moeten worden en gaan wij op zoek. Altijd belangrijk; teamlid ben je door actief betrokken te zijn door aanwezig te zijn bij vergaderingen, activiteiten en trainingen, plus dat je je sterk maakt om sponsoren te betrekken.

4. Naast alle fondsenwervende activiteiten gaan direct na september ook de eerste concrete voorbereidingen op de Roparun 2020 van start; campers worden vastgelegd, over de teambussen worden afspraken gemaakt, eerdere materiële sponsoren worden weer benaderd, maaltijden en catering worden ingepland etc etc etc.

Mocht je geïnteresseerd zijn om de Roparun te beleven met ons team? Laat het ons vooral weten via Contact.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb