Hoe zou jij ons kunnen helpen?

Gepubliceerd op 16 juli 2019 om 11:33

Wij zijn als team het gehele jaar druk met het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor de Roparun. De palliatieve zorg en het nog enigszins comfortabel/menselijk maken van die laatste dagen in het leven van kanker patiënten. De Roparun en wij zetten ons in om bijvoorbeeld voor hospices zogenaamde koppelbedden te kunnen bekostigen zodat patiënten toch nog met partner kunnen slapen, of voor het financieren van hoofdhuidkoelers om de irritatie als gevolg van de chemo enigszins te beperken. Zo zijn er nog veel meer hele specifieke en concrete doelen waar de Roparun en wij voor staan.

Iedere bijdrage aan ons team (aan de Roparun) is welkom. Graag willen wij iets terug doen aan hen die ons ondersteunen, op financieel maar ook materieel gebied. Daarom hebben wij een aantal standaard 'pakketten' gevormd waarmee het voor particulieren en bedrijven meer duidelijk en tastbaar is wat er aan tegenprestatie geleverd kan worden. De belangrijkste 'tegenprestatie' is de wetenschap dat de steun bij een enorm goed doel terecht komt, maar daarnaast proberen wij nog iets extra te betekenen.

Op deze pagina Helpt u mee? lees je er alles over. Neem gerust contact op, ook wanneer je een bedrijf/werkgever/buurman/kennis/vriend hebt welke mogelijk zou willen ondersteunen. Wij horen het heel graag! Onderstaand bestand mag altijd gedeeld worden met mogelijk geïnteresseerden.

Help ons helpen!

Sponsoren Roparun Dordtse Klassen
PDF – 262,7 KB 204 downloads

Foto: St. Antonius Ziekenhuis ontvangt koppelbedden van Roparun

https://www.antoniusziekenhuis.nl/nieuws/st-antonius-ontvangt-koppelbedden-van-roparun

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb